ΔΑΝΕΙΑ

ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.500 ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ

  • Η δηµιουργία της εταιρίας µας είναι αποτέλεσµα σύµπραξης ιδεών, εµπειριών και ανθρώπων. Είµαστε επαγγελµατίες µε εξειδίκευση στο στεγαστικό δάνειο και την παροχή συµβουλευτικών υπηρεσιών γύρω από αυτό.
  • Εξειδικευόµαστε στην διαµεσολάβηση για την έκδοση στεγαστικών δανείων ενεργώντας µε γνώµονα το συµφέρον των πελατών µας, χωρίς καµία επιβάρυνση για αυτούς.
  • Διατηρούµε συµβάσεις συνεργασίας µε τις µεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες και διαθέτουµε την εµπειρία να σας βοηθήσουµε να επιλέξετε την πλέον συµφέρουσα λύση χρηµατοδότησης, παρουσιάζοντας και αναλύοντας όλες τις διαθέσιµες επιλογές.
  • Η σχέση που έχουµε οικοδοµήσει µε τις τράπεζες και ο όγκος υποθέσεων που διευθετούµε, µας δίνει τη δυνατότητα να διαπραγµατευτούµε για εσάς τους καλύτερους όρους και να προσφέρουµε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες γύρω από το στεγαστικό δάνειο.

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 90%.

Κυριάκος ΚαµπούρηςΟ Κυριάκος Καµπούρης είναι Partner στην ΙMS. Διαθέτει 15ετή εµπειρία στον τραπεζικό χώρο, έχει υπάρξει ιδιοκτήτης καταστηµάτων Franchise της Οpen24 – Eurobank, όντας από τους πιο επιτυχηµένους επιχειρηµατίες του δικτύου. Είναι διαπιστευµένος εξωτερικός συνεργάτης µεγάλων τραπεζών µεταξύ αυτών της Eurobank, Εθνικής και Alpha Bank αποτελώντας τον συνεργάτη µε τον µεγαλύτερο όγκο εκταµίευσης στεγαστικών δανείων. Έχει διακριθεί και τιµηθεί για τις προσφερόµενες υπηρεσίες προς το πελατειακό κοινό καθώς και για την διαρκή του επιµόρφωση σε θέµατα πωλήσεων και παροχής υπηρεσιών.


Γιάννης ΜαυράκηςO Γιάννης Μαυράκης είναι Partner στην IMS. Είναι κάτοχος µεταπτυχιακού διπλώµατος ειδίκευσης στα Χρηµατοοικονοµικά από το Πανεπιστήµιο του Leicester και διπλώµατος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήµιο του Teesside. Τα τελευταία έξι έτη έχει εργαστεί ως οικονοµικός αναλυτής στο τµήµα Project Finance της EY (Ernst & Young), όπου παρείχε χρηµατοοικονοµικές, συµβουλευτικές υπηρεσίες (σχεδιασµός χρηµατοοικονοµικών µοντέλων, συµβουλευτικές υπηρεσίες χρηµατοδότησης έργων του δηµόσιου και ιδιωτικού τοµέα) και ως σύµβουλος στεγαστικής πίστης στην τράπεζα Union de Creditos Inmobiliarios SA EFC (UCI).


Γιώργος ΓκιώκαςO Γιώργος Γκιώκας είναι Sales Manager στην IMS. Είναι κάτοχος διπλώµατος του τµήµατος Λογιστικής & Χρηµατοοικονοµικής του Οικονοµικού Πανεπιστηµίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) µε πολυετή εµπειρία στο χρηµατοπιστωτικό κλάδο. Τα τελευταία έξι έτη έχει εργαστεί ως Senior Account Manager και Senior Property Sales Account Officer στην τράπεζα στεγαστικής πίστης Union de Creditos Inmobiliarios SA EFC (UCI). Έχει διαχειριστεί µε επιτυχία εκαντοντάδες αιτήµατα στεγαστικών δανείων και δεκάδες πωλήσεις τραπεζικών ακινήτων. Έχει λάβει το βραβείο «UCI Leader» για τα έτη 2012 και 2013.


ΑΜΕΙΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

Translate »
SYGRISIS Property Estate Επικοινωνία
Στείλτε μας το μήνυμά σας
Send